İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Neşe Sever Anaokulu

Neşe Sever Anaokulu

Adres
ADNAN KAHVECİ MAH. USTA SK. Neşe Sever İlk Öğretim Okulu BLOK NO: 4 İÇ KAPI NO: 1 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
Vizyon
Okul Öncesi Eğitimde ´´EĞİTİM SEVGİYLE BAŞLAR’’ felsefesiyle yola çıkan mutlu ve özgüvenli nesil yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Biz Neşe Sever Anaokulu olarak; Okulumuzu, T.C Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nün programında yer alan Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları, okul öncesi eğitimin ilkeleri doğrultusunda yürütmektir. Biz bütün çocukları, psikomotor, bilişsel, dil becerileri, duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamakta; onların bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımaktayız.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Doğal gaz kalorifer
Ulaşım
İl merkezinden metrobüs ve Yenibosna otobüs durağından 400A halk otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca ilçe içindeki dolmuşlar da kullanılmaktadır.
İlçe merkezinde bulunan okulumuzun il merkezine uzaklığı 30 km´dir.